Klar Ultra

Klar Ultra este noul sistem special de mixing conceput de Klar Professional pentru refinish-ul auto

Noul sistem include 95 de pigmenti si ofera culori identice cu cele prezentate in cartelele martor iar luciul si etalarea se prezinta intr-o maniera uniforma, cu o suprafata vopsita intinsa si rezistenta.

Klar Ultra Color ofera doua tipuri de vopsea pe baza de solvent, in varianta mono component (1K) si bicomponent (2K). Sistemul de mixing dispune de un portofoliu de cartele martor de 8.000 de culori de baza si de un total de 80.000 de retete de culori si variante ce pot fi obtinute prin intermediul softului Klar Ultra. Dorim sa fim permanent alaturi de clientii nostri astfel ca putem dezvolta orice culoare noua, care nu este deja inclusa in soft, intr-un interval de 48 de ore.

Suport tehnic

Sistemul Klar Ultra beneficiaza de suportul tehnic al echipei Klar Professional si de un program de garantie de 3 ani, conform recomandarilor de utilizare si aplicare. Sistemul de colorimetrie Ultra Color este actualizat lunar cu o gama de pana la 20 de culori noi, care includ cele mai noi nuante disponibile in piata. Fiecare cerere pentru o noua nuanta este analizata si dezvoltata in termen de 48 de ore.

Certificare ILF

Sistemele de vopsire Klar Professional dețin certificarea de calitate din partea institutului german iLF Forschungs Lacke un Farben. Certificarea marcheaza evolutia de ordin tehnologic si calitativ al produselor Klar Professional. Testele au avut in vedere studiul gradului de rezistenta al sistemelor de autorefinish in conditii care simuleaza, intr-un ritm accelerat, actiunea factorilor naturali de imbatranire a lacurilor si vopselelor auto.

Rezultatele testelor iLF Forschungs Lacke un Farben au constatat o deviatie de doar 0,01% - 0,5% a luciului si a intensitatii culorii pentru mostrele originale la finalul testelor fata de momentul de incepere a probelor.